lauantai 23. huhtikuuta 2011

YCCF Humppilassa 2011

Aurinkoisen kevätsään siivittämänä käytiin ajelemassa Yamaha Custom Club Finlandin jäsenten kanssa Humppilassa. Joka keväinen, perinteinen, ajelu huhtikuun lopulla Humppilan lasille tapaan muita kerholaisia, juomaan kahvia ja poikkeen Hanxilla. Mitäpä tästä sitten enää muuta kirjoittaan kuin että tuli käytyä ja nähtyä. Prätkiä oli jumalattomasti paikalla ja meitä kerholaisten prätkiäkin oli varmaan paikalla joku 120 kpl.

Ajoreitti meni suurinpiirtein seuraavasti. Lähtö täältä Mansesta, kokoontuminen Kolmenkulman ABC:lle. Siitä ensin pikku pätkä 3 tietä, josta tiputettiin tielle 12 ja ajeltiin Saastamalaan Vammalan Nesteelle. Siellä lisää porukkaa letkaan ja matka jatkuin tietä 256 kohti Punkalaidunta. Punkalaitumen läpi tietä 230 ja siitä jatkettiin kohti Humppilaan tietä 232. Siltä tieltä tiputetiin tielle 2 ja ajettiin Humppilan lasille. Tiellä 232 oli kolme peuraa tulossa tien yli samaan aikaan kun letka ajeli sillä kohtaa, niin jouduttiin vähän jarruttelemaan sillä kohtaa. Onneksi peurat ja prätkät eivät kohdanneet, vaan sivuuttivat toisensa nätisti.

Takasin Manseen tultiinkin sitten tietä 9 ja 3. Siinä sen oli lyhykäisyydessä. Mutta kausi on nyt kunnolla korkattu ja alkoi ainakin lupaavasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.