lauantai 25. elokuuta 2012

Kesän viimeisiä ajeluita

Tänään lauantaina tuli nautittua varmaankin viimeisistä elokuun auringoista ja mutkateistä moottoripyörän satulassa. Aurinko lämmitti puolipilviseltä taivaalta melkein +20°C lämmöllä ja pitkästä aikaa oli oikeen mukavaa ajella Tampereen ympäristön teillä. Vaikka tuleehan tänä syksynä vielä ajokeleja ja prätkällä ajelua jatketaan varmaankin vielä tuonne lokakuun puolelle, alkoi olla mielessä jo "lopun alkua" ja haikeata fiilistä.

Mutta ei anneta se häiritä vaan nautitaan ajokeleistä niin kauan kun niitä vain mahdollisesti jatkuu. Toisille ajokauden loppu koittaa aikaisemmin kuin toisille, mutta niinhän meitä on vähän "joka junaan" muutenkin.

Tämän päivän ajelu suuntautui osittain Kangasalle ja siellä Mobilian alueelle, jossa oli kokoontuneina, ohjelman kera, amerikan autoja. Menossa oli Rautalankaa ja jenkkiautoja -tapahtuma. Laitetaan nyt tähän alle muutama valokuva ko tapahtumasta ja siellä olleista ajoneuvoista. Tässä ei todellakaan ole kaikki paikalla olleet ajoneuvot, mutta muutama nyt kuitenkin tarttui kennolle.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.