maanantai 18. syyskuuta 2006

Blogin aloitus

No niin, tässä sitä istutaan tietokoneen ääressä pimeässä syysillassa. Ja Moottoripyörän satulasta... blogi sai alkunsa. Mitä tänne sitten kirjoitellaan. No, no kaikenlaista omaa mielipidettä mitä satulassa tulee mietittyä. Ja vain omia mielipiteitä, tai sitten jostain kuultuja, hyvinä pidettyjä ja sitten omina esitettynä.

Moottoripyörä on Yamaha XV 535 Virago vuosimallia 1993. Sillä on sitten tullut ajeltua reilun kuukauden aikana melkein 2000 km, ja vielä taitaa olla ajokelejä jäljellä. No sen näkee sitten tulevaisuudessa.

Jos tähän nyt pitäisi jotain oikeen mietettä kirjoittaa, niin yksi asia on tässä satulassa tullut mieleen. Ja on se sama asia kyllä autonratissakin välähtänyt. Nyt kun varsinkin tänne Tampereen talousalueelle rakennellaan liikenneympyröitä, ja varmaankin muuallekin Suomeen, niin opetelkaa hyvät ihmiset käyttämään sitä vilkkua sieltä poistuessanne. Olis pikkasen sujuvampaa se liikenne siellä "sekottajassakin".

Että sellasta... Ja yksi kuva perään. Nuorena se on "vitsa väännettävä"

Lähettäjä Moottoripyörän satulasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.