sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Ajoreittejä Pirkanmaalla

Tässä blogissa on jo näin kauden alkupuolella raapaistu hieman pintaa niin Tampereen moottoripyöräpysäköinnistä, Pirkanmaan motoristien viikkokokoontumispaikkoista kuin Pirkanmaan teiden kunnostakin. Jatketaan nyt samoilla linjoilla ja laitetaan vähän karttapohjaa ja selitystä Pirkanmaan ajoreiteistä. Siis sellaisista mielenkiintoisista ja "kivoista" teistä ajella. Reiteistä, joilla voi vain käydä vähän ajelemassa ja nauttia vaikka maisemista tai mutkaisista ja mäkisistä teistä. Näitä teitä löytyy Pirkanmaalta varmaan paljon muitakin, mutta alla olevaan karttaan olen onnistunut muutaman reiteistä lisäämään. Ja kaikkia näitä reittejä olen ajellu joko jo tällä ajokaudella tai sitten aikaisemmilla ajokausilla. Voi olla että teiden kunto on muuttunut siitä kun olen itse näillä teillä ajellut, mutta perusidea on pysynyt samana: Kivoja teitä ajella.


Näytä Pirkanmaan ajoreittejä suuremmalla kartalla


Näytä Pirkanmaan ajoreittejä 2 suuremmalla kartalla

Kartasta löytävät tällä hetkellä seuraavat reitit: Tampere-Muroleen kanava-Tampere (keltainen tie) linkki omaan karttaanTampere-Kyrönlahti-Karhe-Ylöjärvi (musta tie) linkki omaan karttaan, Nokia-Mihari-Hämeenkyrö-Ylöjärvi (punainen tie) linkki omaan karttaan, Tottijärvi (Nokia)-Vesilahti-Lempäälä (sininen tie) linkki omaan karttaan, Kangasala-Valkeakoski (pinkki tie) linkki omaan karttaan, Vanha Pälkäneen tie (ruskea tie) linkki omaan karttaan ja Sastamala-Punkalaidun-Teiden 2/232 risteys (vihreä tie) linkki omaan karttaan. Kaikki reitit ovat sellaisia että ne pystyy ajamaan helposti läpi illan tai päivän ajoreissun aikana.
,
Tarkoituksena on lisätä kaikki hyvät ajoreitit yhdelle kartalle ja jakaa sitä julkisesti internetissä. Josko siitä jollekulle olisi vaikka jotain hyötyä tai apua reittejä suunnitellessa. Ja jokaisesti reitistä tulee vielä oma karttansa samanlailla jakoon. Tähän omaan karttaan voi sitten vaikka lisäillä kahvipaikkoja tai nähtävyyksiä tai jotain muuta erikoista. Jatkossa löytäessäni tai ajaessani mukavia pätkiä Pirkanmaalla lisäilen niitä näille kartoille. Ja laitan vaikka pikkupäivityksen blogiinkin.

Tästä innostuneena taidankin sopivana ajankohtana käydä ajelemassa näitä reittejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.