keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Päivitys: Pirkanmaan motoristien viikkokokoontumispaikat 2011

Sain aikaisemmin kommentin juttuuni Pirkanmaan motoristien viikkokokoontumispaikat 2011 koskien uutta yrittäjää kahvila markkinoilla. Jumesniemen kylään keskelle kylää on avattu Koulunmäen kesäkahvila.

Kahvila sijaitsee Koulunmäellä Jumesniemen kylän ytimessä. Tie 2622 menee aivan vierestä ja on mm. suosittu pyörien (moottorilla tai ilman) kesäinen ajoreitti; mutkineen, mäkineen kauniissa
maalaismaisemassa. Tieltä 11 Jumesniemeen ajelee vain 5 min (5 km) ja Hämeenkyröstä vartin (15
km). 
Yllä lainaus kahvilan esitteestä. Ja se pitää kyllä paikkansa, vaikka siitä onkin jo pari vuotta mun tuon tien 2622 ajoin prätkälle, se oli mukavaa ajoreittiä.

Avoinna 7.6-5.8.2011 (muutamia yksityistilaisuuksia lukuun ottamatta)
ma-to ja su 12-20
pe 12-18
la 12-16
En ole vielä päässyt poikkeilemaan ko kahvilassa, mutta heti kun työ- ja vapaa-ajan kiireet sallivat niin sen aion kyllä tehdä. Paikalla on kyllä potentiaali päästä ns. "kartalle" muidenkin motoristien parissa, sijainti on hyvä Tampereen läheisyydessä ja tiet kahvilaan ovat hyvässä kunnossa. Lisäsin jo kahvilan karttaan suunnilleen oikealle paikalle.


Näytä Pirkanmaan motoristien viikkokokoontumispaikat ja muut kahvittelupaikat suuremmalla kartalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.