keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Päivitys: Ajoreitteja Pirkanmaalla

Päivitin tuossa hetki sitten Pirkanmaan motoristien viikkokokoontumispaikkoja 2011 karttaa ja juttua Jumesniemen kylän Koulunmäen kesäkahvilalla. Ja tuli sitten mieleen tarkistaa ajoreittejä ja huomasin että Jumesniemen tie eli Tie 2622 puuttuu kokonaan näiltä "hyviltä" ajoreiteiltä täällä Pirkanmaalla.

Tie on todellakin huomioimisen arvoinen. Olen sen itse muutama vuosi sitten ajanut läpi ja silloin se oli ainakin hyvässä kunnossa. Tie 2622 eli Jumesniemen tie vie Jumesniemen kylän läpi. Kylä sijaitseen Hämeenkyrössä Tampereen länsipuolella. Tielle 2622 pääsee joko Tieltä 11 kääntymällä kohta Murhasaaren sillan jälkeen pohjoiseen, tai sitten Hämeenkyröstä Kyröspohjasta.

Tie on mukavan mutkainen ja mäkinen, vuorotellen metsää ja peltoa. Mutta varsinkin keväällä ja syksyllä kannattaa kiinnittää erityishuomioita traktoreiden ja muiden maatalousvehkeiden pelloilta ja metsistä mukanaan tuomaan multaan, saveen ja muuhun maa-ainekseen. Tiellä voi olla yllättävän liukkaita kohtia.


Näytä Pirkanmaan ajoreittejä 2 suuremmalla kartalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.