keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Mustalahden kauden avaus

Tampereen Mustalahdessa järjestettiin eilen tiistaina 22.5. motoristien kauden avaustapahtuma. Aamulehden Moro liitteen organisoima ja moottoripyörien merkkiliikkeet mukaansa saanut tapahtuma taisi olla ainakin kävijämäärältään melkoinen menestys. En ole ikinä nähnyt sellaista määrää moottoripyöriä Mustalahdessa kuin siellä oli kun itse poikkeilin paikalla joskus puoli seitsemän jälkeen illalla. Pyöriä oli pysäköity joka paikkaan satama-aluetta, aivan viimeistä aallonmurtajan nokkaa myöten. Ja väkeä kulki edestakaisin niin, että kulkeminen muistutti välillä moottoripyörämessujen lauantaita. Meinaan sitä, että väki kulkin kylki kyljessä ja väisteli toinen toisiaan. Ja kun lisätään vielä sekaan parkkipaikkaa etsivät motoristit, niin ruuhka ja ahdas tunnelma oli valmis.

Valokuvaamisesti paikan päällä ei tullut oikeen mitään, sen verran paljon siellä oli väkeä. Mutta oli kyllä mukava nähdä että motoristeja saa kyllä liikkeelle kunhan vain on sopiva motivaattori. Tuttuja ja vähän tuntemattomiakin näkyi paikalla ja tuli vaihdettua muutama sama erilaisten ihmisten kanssa, joita ei oikeen muualla tule nähtyä. Mutta sehän näiden viikkokokoontumisten tarkoitus onkin. Näkee samanhenkistä porukkaa yhteisen harrastuksen parissa.

Sen pitemmittä jaaritteluitta laitetaan tähän nyt muutama valokuva, jonka sain räpsästyä Mustalahden tapahtumasta. Veteraanipyöriä ja vähän muita, jotka pistivät silmään ja joista sai napsastua hyvän kuvan ilman.


Ja tulihan kotimatkalla poikettua Lielahden AutoCenterillä makkaratiistailla. Sielläkin oli hyvin porukkaan, mikäs siinä oli poikkeilleissa makkaralle, kun kerran oli valmiiksi moottoripyörän satulassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.