sunnuntai 26. elokuuta 2018

Pyynikin Ajot 2018

Pro motoristien kesäkokoontuminen osui sattuvasti samalle viikonlopulle kuin Tampereella järjestettävät Pyynikin ajojen näytösajot. Ja kun paikkanakin oli hotelli Rosendahl pelipaikan ytimessä, oli viikonlopun suunnitelmat selvät. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tosin melkoinen markkinatapahtuma tästäkin jutusta oli saatu aikaiseksi. Oli markkina aluetta myyjineen ja suunnitelmia kahden päivän tapahtumaksi. Ja tottakai varikkoaluetta. Positiivista kuitenkin se että tapahtuma oli täysin ilmainen. Vielä lauantaina Pyynikin rannassa hotelli Rosendahlin vieressä oli hiljaista. Tietysti kalusto eli vanhat kilpaprätkät olivat jo melkolailla paikalla omalla varikko alueellaan, mutta ei sitten paljon muuta. Hotellissa tietenkin vastaan käveli kuuluisuuksia ja vähemmän kuuluisuuksia, mutta ei sen kummenpaa. 

Sunnuntaina pilvisesä säässä prätkät sitten ajelivat ympäri Pyynikkiä vanhan kilparadan reitillä. Aikataulullisesti katseltiin paikanpäällä kaksi ensimmäistä lähtöä. Kaksitahtiset ja Pyynikin Tähdet. Ja täytyy myöntää, kaksitahtiset saivat kyllä äänillään ja hajuillaan taas tunnelman aikaiseksi. Muutamat valokuvat nappasin mukana kulkeneella point-and-shoot kameralla. Tässä alla kollaasi muutamasta kuvasta, ja tietenkin kaikki kuvat isompina nähtävillä www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.

Pyynikin Ajot 2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.