lauantai 28. tammikuuta 2023

Winterance 2023. Race 1/3

Vuosi 2023 saatiin käyntiin Team Mutun Vilkkujen vieraana Mouhijärven Winterance peltoendurance kisassa. Tästähän alkaa tulla jo jonkinlainen tapa käydä vuoden alussa Hyynilässä kuvaamassa autoja jotka ajavat 4 tuntia ympäri peltoa. Mutta ei siinä mitään näinkin sitä voi vapaa-aikansa kuluttaa. Vaikka lunta ei ollut kuin nimeksi pelloilla hyvät kilpailut saatiin aikaiseksi. Yrittämistä ja pikkukolhuja, ja syherön pomppuradan aiheuttamia pikkuvaurioita. 

Vaikka loppukisasta lumisade yltyi, tarttui kameroiden kennolle silti kuvia ja videota. Viime vuoden ihmeellisyykset videokameran kanssakin sivuutettiin. Ihan selkeätähän se oli kun luki käyttöohjeen. Käyttöohjeen lukeminen kun vaan on niin pirun hankalaa. Maantastalta otetut valokuvat on napsittu Canon EOS700D ja Canon EF75-300 yhdistelmällä ja taivaalta napsitut DJI Mavic Mini dronella. Videokuva on kuvattu Canon EOSM50 mk II ja Tamron 18-270 yhdistelmällä ja taivaalta napattu silla samaiselle dronella. 

Kaikki otetut valokuvat näkyvät joko NurkkausPhotosin facessa tai sitten Flickrin Winterance 2023 -albumissa. Maistiaisena kuvakollaasi muutamasta kuvasta. Video tulee jossain vaiheessa tänne blogiin ja tietenkin YouTube kanavalle.

Winterance 2023 Mouhijärvi. 28.1.2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.