keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Ajokausi 2009 alkoi

Ajokausi 2009 on sitten korkattu. Prätkä haettiin talvisäilöstä Ylöjärveltä. Öljyt vaihdettuna ja pikkuhuollot tehtynä. Taas on edessä monta mutkakilometriä. Ja ensimmäiset kilometrit oli pakko ajaa heti. Ei millään malttanut ajaa suorinta ja isointa tietä kotiin, vaan piti vähän kierrellä ja kaarrella kaupungilla.

Kesän reissuista ei kyllä ole vieläkään mitään selvyyttä. Mutta johonkin sitä pitäisi ajella. Ainakin TM numero 5/09 oli juttu Suomen kantatie 66 :sta. Sehän lähtee tästä Mansen nurkilta Orivedeltä kohti Pohjanmaata eli on hyvin tavoitettavissa. Sitä pitkin voisi vaikka ajella, ja kattella maisemia. Kun se oikea 66 on aikalailla saavuttamattomissa, ainakin vielä. Ties vaikka tekis videonpätkän ja matkakertomuksen kuvien kanssa näillekin sivuille. Mutta sen suunnittelu on vielä alkuvaiheessa. Tosin ajettiinhan vuonna 2001 Saariston rengastiekin TM:n jutun Suomen kauneimmat tiet perusteella, ja sillekkin reissulle lähdettiin aikalailla nopeella päätöksellä. Pyörät alle ja menoksi.

Ei muuta kun kaikille turvallisia kilometrejä ja mukavia ajokelejä. Lisää juttua ja kuvia kesän kuluessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.