lauantai 25. huhtikuuta 2009

YCCF ajelu Humppilaan 25.4.2009

Ajokauden kunniaksi tuli ajeltua Humppilaan YCCF:n perinteiseen "kokoontumiseen". Mansesta 11 prätkää kohti Vammalaa ja sieltä >35 prätkää Humppilaan. Mahtava kokemus aloittaa uusi ajokausi pilvettömässä auringonpaisteessa, +20°C lämmössä, ja ajella mutkateitä isossa letkassa. Paljon oli kerhon väkea liikkeellä, jonkun laskun mukaan ainakin 125 prätkää. Hanxille kiitos kahveista ja paikalla olleille kiitos ajo-, juttu-, yms-seurasta.

Vammalasta Humppilaan oli mainiota mutkatietä ajelle. Itse en ollut ikinä tätä tietä ajellu joten kokemus oli uusi. Mutta reitti on tästä lähtien mielessä, ja jos siellä päin ajellaan niin varteenotettaa tietä. Tässä vielä linkit kartoille joista näkee kuinka ajeltiin. MENOREITTI, PALUUREITTI Kartat on tehty Nokia E65 kännyllä, bluetooth GPS paikantimella ja Nokia Sportstracker ohjelmalla. Ja siirretty sitten Google Mapsiin.

Tästä on hyvä jatkaa ajokautta. Kun ollaan näin hyvään alkuun päästy niin se antaa odottaa paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.