perjantai 12. helmikuuta 2010

Uusi prätkä

Tuli sitten käytyä R.M Heinolla moottoripyörämessujen innostama tarkistaan tarjonta ja tilanne uuden prätkän suhteen. Ja niin siinä vaan kävi että kävelin ulos kaupasta uuden vm 2009 mallisen Suzuki Intruder M800 omistajana. Ihastuin tähän malliin jo Lahdessa käydessä, ja nyt sellainen sitten odottaa kevättä ja lumien sulamista R.M. Heinon varastossa, ja totta kai rekisteröintiä. Pyörähän on ns pakasta revitty eli aivan uusi, vaikka onkin viime vuoden mallia. Siksi varmaan maahantuoja näistä haluaakin päästä eroon tarjoushinnoin. Tosin väriin ei päässyt enää vaikuttamaan, vaan se on musta.

Saa nähdä kuinka nyt kevät sujuu, on vähän enemmän intoa päästä aloittamaan ajokausi, kun muutamina edellisinä vuosina. Kovinkaan paljon ei pysty prätkästä tähän hätään kirjoittamaan, kun ei vielä ole oikeen mitään sanottavaa siitä. Koe istuttu on moneen kertaan ja katseltu kaikista kulmista. Mutta minkälainen prätkä on ajettava ja käsiteltävä, sitä ei pysty sanomaan. Onhan se vähän isompi kuin vanhan Virago XV535, mutta ei niin paljon istumakorkeudeltaan. No onpahan jotain kirjoitettavaa kevään ja kesän aikana, kun käy kokemuksia uudestä pyörästä läpi.

Nyt tarvii varmaan viettää hiljaiseloa joka suhteessa pari kuukautta. Sitten päästää uuden ajokauden kimppuun ja kertomaan kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.