lauantai 27. elokuuta 2011

Ajelu Mobiliaan Kangasalle

Lauantai päivän ajelu suuntautui Mobiliaan Kangasalle katsomaan Rautalankaa ja jenkkiautoja tapahtumia. Tosin piti ajeluun saada kilometrejä, eli kiertoteitä mentiin. Suoraan Mansesta Mobiliaan ei tule matkaa kuin reilu 20 km riippuen mistä lähtee liikkeelle. Me ajelimme Länsi-Tampereelta Pirkkalan lentokentän ohi kohti Lempäälää, sieltä Valkeakoskelle ja Valkeakoskelta Kangasalle. Ja reitille ei todellakaan osunut moottori- tai moottoriliikenneteitä, vaan se kulki pikkuteitä pitkin.

Tiet olivat pääsääntöisesti kohtuullisessa kunnossa. Tosin osui reitille juuri asfaltoituja pätkiäkin, jotka olivat todella hyvässä kunnossa. Nopeuden pystyi hyvin pitämään sallitussa 80 km/h. Paikka paikoin oli vanhoja paikkausjälkiä, mutta niistäkin oli jo irtosora lähtenyt pois.

Mobilassa oli todellakin jenkkiautojen kokoontuminen ja kaikille ilmainen tapahtuma rock 'n rollin kera. Paikalla oli tottakai jenkkiautoja. Enemmän tai vähemmän rakenneltuina sekä jumalattomasti ihmisiä. Valokuvia tuli muutama otettu, mutta ei todellakaan mitään kattavaa kuvakavalkadia paikalla olleista. Lähinnä vain autoista jotka pistivät omaan silmään erityisesti.

Lisää kuvia löytyy Picasawebistä ja nurkkaus.net:in valokuvagalleriasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.