sunnuntai 3. helmikuuta 2013

MP13 moottoripyöränäyttely

Lauantai päivälle jätetty vierailu Helsingin messukeskukseen MP13 moottoripyöränäyttelyyn ei ollut välttämättä niin kovin fiksu idea ainakaan kuvien ottamisen kannalta. Väkeä oli liikkeellä melkoisesti ja ruuhkat sen mukaisia. No, jotain sain sentää kameran kennollekin jäämää.

Tällä kertaa vietin eniten aikaa rakenneltujen moottoripyörien maailmassa, en niinkään uusien pyörien tai varusteiden parissa. Vaikka kyllähän ne osastot tuli läpi käveltyä. Messuilla kylä näkee läpileikauksen tulevan kauden varusteuutuuksista, mutta mielummin tutustun ja sovitan niitä rauhassa jossakin myymälässä. Ja uuden prätkän hankkiminen ei ole vieläkään ajankohtaista niin niitä en niin hirveästi tutkinut. Tosin kyllähän tuolla takaraivon perukoillabjo jonkinlaista ajatusta uudesta prätkästä kiertelee.

Laitan tähän alle kuvakollaasin messukuvista ja kuvat isompina ja yksittäisinä löytyy kuvat.nurkkaus.net → kulkuvälineitä → moottoripyöriä → Mp-13 messut. Suora linkki kuviin. Ja lisää kuvia löytyy 7-vuotiaan Arwon kuvista. Vähän erilaisella asenteella kuvattuja, mutta kuvia nekin. Linkki kuviin.

MP13 Moottoripyöränäyttely Helsingin messukeskuksessa.
Edit 4.2.2012 klo 1100 Lisätty suora linkki kuviin ja linkki Arwon kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.