lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rämsöön mopoajot

Maakuntamatkailua pikkupakkasessa, mittarin näyttäessä -9 °C, Vesilahden Rämsöön kylässä olevassa Alhon teknolokia-keskuksessa. Siellä näet ajettiin mopojen talviajot. Eli liukuesteettömille mopoille ja moottoripyörille tehtyä talvista rataa kierrettiin erilaisilla ja eriviritteisillä mopoilla ja moottoripyörillä kilpa-ajon tavoin. Ränniä pyörivät niin pikkukuskit omassa alle 15 vuotiaiden luokassaan kuin vakio mopot kuin viritetyt mopotkin. Ja olihan oma lähtönsä myöskin "oikeille" crossipyörillekin ja mikä parasta sivuvaunu luokka.

Laitan tähän alle kuvakollaasin ottamistani kuvista. Kaikki samat kuvat löytyvät suurempina, yksittäisinä nurkkaus.net:n valokuvagalleriasta. Mikäli kiinnostuit jostakin kuvasta on se saatavilla alkuperäisenä versiona vapaaehtoista, omantunnon mukaista korvausta vastaan. Tälläisessä tapauksessa ota yhteyttä vaikka sähköpostilla osoitteeseen peepe71(a)gmail.com.

Videon sivuvaunuluokan lähdöstä laitan sitten kun sen saan koostettua.

Rämsöön mopoajot 2.3.2013.

Ja tässä sitten se videon pätkä sivuvaunullisista moottoripyöristä.Edit: 3.3.2013 klo 1110 Lisätty video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.