tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ajokausi alkoi

Intruder haettiin sitten tänään talvisäilöstä ja huristeltiin ensimmäiset kilometrit. Totta kai huollot tehtyinä, öljyt vaihdettuina ja muutenkin kuntoon fiksattuina. Ja täksi kaudeksi myös uudelleen rengastettuna. Alle laitettiin uudet Continental Milestone renkaat. Täytyy siis ottaa ensimmäiset viitisensataa kilometriä extra rauhallisesti renkaiden liukkauden takia. Uudet renkaathan ovat aina ensimmäiset kilometrit liukkaat, ennen kuin kuluvat käyttökelpoiseksi.

Vielä näin uuden kauden aluksi täytyy viritellä kamera teline ohjaustankoon kiinni. Siihen saa sitten vaikka Liquid image Ego actionkameran kiinni. Ja saahan siihen samaan telineeseen kiinni vaikka Canon D10 vedenkestävän pokkarin, jos haluaa HD-videokuvan sijasta parempia valokuvia ottaa ajaessa. Kiinnikkeessä kun on standardi 1/4" jalusta kierre kuten kameroiden pohjassakin. Mutta siitä oma juttunsa hieman myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.