sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Jääspeedway SM finaali 2023

Jälleen kerran Pyynikin urheilukentällä sattui ja tapahtui moottoriurheilun parissa. Jos keskiviikkona ajettiin rataa ympäri autoilla niin nyt lauantaina oli moottoripyörien vuoro. Hämeen  moottorikerho järjesti Jääspeedway SM finaalit. Ehkä viimeistä kertaa ikinä kun Pyynikin urheilukentällä ajetaan kilpaa moottorilla varustetulla vehkeellä. Tai kuka sen tietää. Mutta kuitenkin Tampereen kaupungin päätä tuskin saadaan käännettyä kovinkaan helposti, jos kerran tekevät yli 350 000 € rempan kentän pinnoille. Ja ymmärtäähän sen, kallista leikkiä jos nastat repivät radan rikki. Mutta tähän samaan syssyyn pitäisi ruvata jo miettimään tai jo osoittaa korvaavia paikkoja missä Pistejääradan ja jääspeedway tapaisia nopeita, yleisöystävällisiä tapahtumia voitaisiin järjestää. Ja mielummin keskeisellä kaupunkia hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Kaanaa ei todellakaan tule sellaisenaan kysymykseen.

Mutta itse asiaan. Jääspeedway on kyllä edellämainittu nopeatempoinen ja yleisöystävällinen kilpailu. Ja se kyllä näkyi taas lauantaina. Sattui ja tapahtui heti ensimmäisestä lähdöstä alkaen. Mutta ei kuitenkaan mitään ylipääsemätöntä.

Kameran kanssa oltiin taas liikkeellä, ja kuvia tuli räpsittyä. Tosin kuvat toistavat melkolailla itseään, johtuen kilpailun luonteesta ja siitä että kovin paljon ympäri rataa ei päässyt kulkemaan. Alla kuvakollaasi muutamista räpsyistä radan varrelta. Enemmän kuvia flickr:n jääspeedway albumissa tai nurkkausphotosin faccessa.

Jääspeedwayn SM finaali 2023, Pyynikin urheilukenttä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.