maanantai 6. maaliskuuta 2023

Winterance 2023. Race 3/3

Melkoinen lumipyry iski päälle kauden kolmannen ja viimeisen Winterance peltoendurance kisan lähdössä. Ja jo yön aikana, niin että järjestäjät joutuivat urakoimaan rataa ajokuntoon. Mutta onnistuneesti kisa saatiin käyntiin ja taas ajettiin 4 tuntia ympäri peltorataa. Team Mutun Vilkut kaasutteli menemmän muiden mukana. Näin kolmannessa kisassa autot ovat jo ottaneet itseensä pikku kolhuja ja rytyytystä, mutta yllättävän hyvin radalla päästeltiin vaikka renkaat olivat jo kallellaan vähän sinne sun tänne miltei jokaisella. Ja kyljet lommoilla. Eihän tavallista katuautoa ole ihan tälläiseen rymyyttelyyn tarkoitettu.

Tästäkin osakilpailusta kerättiin kennolle liikkuvaa kuvaa joka koostetaan sitten joskus tännw blogiin ja YouTubeen. Siinä sivussa napsittiin valokuvia, joista tässä alla kollaasi. Enemmän ja isompia kuvia flickrin winterance 2023 albumissa ja nurkkausphotosin facessa.

Winterance 2023, Race 3/3 4.3.2023 Mouhijärvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.