perjantai 10. toukokuuta 2013

Moron ajokauden avaus 2013

Laitetaan nyt näin ennakkoon vähän tietoa Moron ajokauden avauksesta kaudelle 2013. Bongasin alla olevan ilmoituksen Aamulehden Moro liitteestä, kuten varmaan iso osa teistä muistakin joille kyseinen aviisi on postilaatikkoon tipahtanut. Mutta laitetaan nyt vähän kirjoitusta blogiinkin, jos vaikka innokkaimmat ilmaisjakelulehtien hävittäjät ovat kerinneet lehden paperinkeräykseen tunkemaan ennen kuin sen lukasivat.

Eli Mustalahden satamassa Tampereella tiistaina 21.5.2013 klo 16-20 välisenä aikana on jälleen (lue toistamiseen) Moro-lehden ja yhteistyökumppaneiden järjestämä ajokauden avaus tapahtuma. Päivä ja paikkahan on normaali tiistai-kokoontumispaikka meille Manse prätkäilijöille, mutta nyt on mukaan otettu vähän tapahtumaa. On merkkiliikkeiden edustajia, kaikenlaista muuta myyjää sekä Vehoniemen ja Mobilian automuseoiden veteraani moottoripyöriä. Ja totta kai ne Mansen Masinistien veteraanimopot. Niistä kai valitaan joku taas äänestämällä kylän tyylikkäimmäksi ajopeliksi. Ja tottai kai Mustalahden kahvilat ja ravintolat tarjoavat palveluitaan ko päivänä. Autoiltaha alueelle on pääsy kielletty klo 20 asti.

Nyt sitten vaan kaikki paikalle ihastelemaan kaksipyöräisten maailmaa. Toivottavasti vielä säät suosivat.

Moron ajokauden avaus -mainos Aamulehden Moro liitteessä 8.5.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.