sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hot Rod & Rock Show 2012

Tuli sunnuntai aamupäivän ratoksi poikkeiltua Tampereen Pirkkahallissa Hot Rod & Rock Showssa. Tämä oli ensimmäinen kerta varmaan kymmeneen vuoteen kun ko. tilaisuudessa poikkeilin, joten uteliaisuus tapahtumaa kohtaan oli jonkin verran korkeammalla kuin normaalisti. Mukana oli ensimmäistä kertaa 7-vuotias poikakin. Molemmilla kamerat mukana totta kai.

Aika on varmasti kullannut muistot, sillä omat muistikuvat tapahtumasta olivat paljon hienommat kuin miltä tuntui tämän käynnin jälkeen. Vai onko niin että tälläisiä kaikenmaailman tapahtumia on jo niin paljon, ettei joukosta enää erotu pelkästään hienoilla autoilla ja muilla kulkuvälineillä? Vai onko oma maailman katsomus ja odotukset asioiden suhteen muuttuneet liikaa? Vaikea sanoa. 20 € pääsylippu oli silti melkoisen kallis pelkästään katsella autoja. Tosin näin sunnuntai aamupäivänä tilaa oli kyllä todella hyvin kulkea hallissa ja etsiä kuvakulmia autojen ympäriltä.

Olivathan autot ja muut kulkuvälineet hienoja ja mahtavasti laitettu esille. Varmasti omistajat olivat uhranneet vehkeisiin suunnattoman määrän työtunteja ja tarmoa sekä sujuvan nipun seteleitä. Ja tottakai he ansaitsevat mahdollisuuden esitellä aikaansaannoksiaan suurelle yleisölle. Ja tästä kaikesta tulee kuluja ja muita menoja järjestäjille, ymmärän sen.

Laitan tähän alle jälleen kerran kuvakollaasin ottamistani kuvista. Ja tottakai linkin näihin kuviin yksittäisinä. Tässä toinen sijainti. Ja linkitetään vielä ne pojankin kuvat, niissä voi olla vähän tavanomaisesta poikkeavia kuvakulmia.

Hot Rod & Rock Show 2012, Pirkkahalli Tampere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.