torstai 26. huhtikuuta 2012

Testissä: Optifog moottoripyörän visiirissä

Nyt on sitten ajokausi saatu vauhtiin. Ajokilometrejä ei ole vielä mitenkään hirmuisasti, mutta kypärä päässä on ajettu vaihtelevassa säässä. Välillä on ollut lämmintä kuin kesällä reilu +15°C, välillä lämpö on huidellut vain +6°C paikkeilla, ja kaikkea siltä väliltä. Sadettakin on saatu. Mutta yksi asia on tullut varmistetuksi. Optifog ei toimi.

Ei ainakaan minun kypäräni visiirissä. Kypärä on MP-asun My Way, ja visiiri huurtuu siinä samalla tavalla kuin viime syksynä huomasin, oli se käsitelty Optifogilla tai ei. Oma hengitykseni huurruttaa visiirin heti kun pysähdyn liikennevaloihin tai risteykseen. Jo noudattanut kaikkia ohjeita ja levittänyt Optifogin huolellisesti koko visiirille. Ja useampaan kertaan toistanut käsittely. Ensin visiirin pesu, kuivaus huolellisesti ja huurtumisestoaineen levitys. Ei vain toimi.

Nyt alkaa sitten uuden aineen metsästäminen. Luulisi, että näitä aineita on tarjolla muitakin kuin vain tämä yksi. On ainakin ollut joskus muinaisuudessa. Hankin Optifogin Silmäasemalta, niin seuraavaksi varmaan suuntaan Nissenille, Instrumentriumiin tai Specsaversiin. Onneksi valinnan varaa kaupoissa vielä löytyy. Testailu jatkuu ja testin tuloksia kerrotaan näillä sivuilla aina kun on jotain kerrottavaa.

Onneksi ajan suurimman osan kaudesta avokypärällä ja ajolaseilla, niin tämä ongelma ei ole ajankohtainen kuin syksyllä ja keväällä. Mutta kyllä sitä näkökykyä silloinkin tarvitaan. Ja varsinkin silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki tämän blogin kommenti tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Epäasialliset, herjaavat, rasistiset tms. kommentit tullaan poistamaan.